Reef Raider


Bedava Ücretsiz olarak “Reef Raider Oyna Free” sitemiz üzerinden oynayabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden para yatırmadan “Reef Raider” Oynayabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden diğer NetEnt oyunlarına buradan erişebilirsiniz.
Dalgaların altında, sığ bir kaya havuzunun içinde, Reef Raider olarak bilinen rom renkli bir kabuklu yaşıyor: o bir korsan! Reef Raider dünyasına bir dalış yapın ve okyanus dalgalarının altında neler yaptığını görün.

Reef Raider™ Slot Nasıl Oynanır?

Bahsinizi seçin ve oyunu oynamak için makaraları çevirin. En az 5 bitişik sembol bir küme kazancı sağlar ve bu da Avalanche™ özelliğini tetikler. ‘Treasure Trail’ oyunun merkezinde yer alır: bu patika 15 ‘metrelik çubuklardan’ oluşur. Bu çubuklar başlangıçta şarjsızdır, ancak bir küme kazancı nedeniyle bir Clam Wild oyun alanından her kaldırıldığında, 1 bar Treasure Trail metre şarj edilir. Reef Raider, metre çubukları şarj olurken hazine yolu boyunca hareket eder. 15 veya daha fazla şarjlı Treasure Trail metre çubuğu sizi Free Spins’e götürür. Reef Raider, şarj olurken hazine izi boyunca hareket eder.

Parkurun dört noktasının her birindeki özellikler, Reef Raider parkur boyunca o noktaya ulaştığında etkinleştirilir. Deniz kabukları daha düşük ödeme yapan sembolleri temsil ederken, mücevherler daha yüksek ödeme yapan sembollerdir.

Slot hazinemize bir göz atın . Aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var!

Yorum (0)
Yorum Ekle
Kapat X
Kapat X
Kapat X
Kapat X